.
Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у своїй книзі Unleashed заявив, що він виявив підслуховуючий пристрій, який використовувався для підслуховування приватних розмов, у своїй особистій ванній кімнаті в МЗС після зустрічі з прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньяху в 2017 році.
Джонсон стверджував, що його команда безпеки знайшла пристрій після того, як Нетаньяху відвідав ванну кімнату. Джонсон писав у своїй книзі: «...Це може бути збігом, а може і ні, але мені сказали, що пізніше, коли вони проводили регулярні перевірки на наявність підслуховуючих пристроїв, вони знайшли пристрій для підслуховування у ванній», - йдеться в звіті. британська газета «The Jerusalem Post».
Коли британська газета The Telegraph запитала його детальніше, Джонсон відповів: «Я думаю, що все, що вам потрібно знати про цей інцидент, є в книзі».
Офіс прем'єр-міністра Ізраїлю поки не відповів на звинувачення Джонсона.
Газета Telegraph повідомила, що Ізраїль звинуватили у встановленні підслуховуючих пристроїв приблизно в той же час у Білому домі. Ізраїль також десятиліттями звинувачують у шпигунстві за Міжнародним кримінальним судом, відповідно до звинувачень, висунутих анонімними чиновниками The Guardian у травні.
Згідно зі звітом, ізраїльська розвідка перехопила телефонні дзвінки, листи, електронні листи та документи офіційних осіб МКС, зокрема прокурора Каріма Хана та його попередника Фату Бенсуду.
Ця розвіддана нібито дала Беньяміну Нетаньяху передові знання про плани МКС.
Згідно з повідомленням The Guardian, у 2022 році Джонсона повідомили, що його офіс на Даунінг-стріт № 10 став об’єктом «численних» ймовірних заражень за допомогою Pegasus, ізраїльської шпигунської програми, яка перетворює телефон на пристрій для віддаленого підслуховування.
Щотижневий журнал Revealing the facts, головний редактор Джаафар Аль-Хабурі